Home » Spår i Saxtorpsskogen, Landskronakarneval och liten smak av sommaren

Spår i Saxtorpsskogen, Landskronakarneval och liten smak av sommaren

Det har varit mycket social träning dom senaste veckorna, 2 dagar med mycket folk i rörelse i Landskrona, förra helgen var det Landskronakarnevalen med extremt mycket folk i stan, vi körde in, köpte vars en langos och satte oss i gräset och åt, perfekt läge för Neo och Vilja att slappna av trots folkmängden, allt gick mycket bra fram till karnevalståget kom, då fick Neo nog och ville springa hem, vi tog det lungt och gick där ifrån i sakta mak.

Gina äter Langos och Neo hoppas på lite rester.

Fungerar mycket bättre med Tim

 

I onsdags var jag i Saxtorpsskogen och spårade med Katarina som hade med sig både Zoë och Zsa Zsa, Anna och Buster, själv hade jag bara med mig Neo då jag inte hade vår kombi hemma. Plattan ovanför hittade jag när jag la Neos spår, finns mycket konstiga saker i våra skogar.

När spåren var lagda åkte vi hem till Anna i Häljarp och tog en fika, det första vi gjorde var att släppa ut hundarna i Annas underbara trädgård, den kantas åt ett håll av Saxån och Zoë och Zsa zsa tyckte att det var en bra idé att dricka från bryggan, det gick så där och slutade med att båda trillade i ån.

Söta är dom iallfall, här sida vid sida i all sin blöthet 🙂

Jag fick till en av mina favoritbilder på Neo också.

Tillbaks i Saxtorpsskogen efter några timmar för att gå våra spår, Neo fick ett ganska långt spår igenom skiftande och bitvis ganska tuff teräng, på ett ställe ville han följa en stig istället för spåret men han kom på sig själv och cirklade tillbaks för att hitta spåret igen, på slutet tappade han sig, jag tror att det hade varit lite svampplockare som hade trampat omkring där.

Buster sköte sig som vanligt galant, det kan man nästan se på Annas lyckliga min.

När Neo och Buster tog sina spår fick Zsa zsa prova på ett litet spår, hon verkade förstå vad det hela gick ut på, till sist följde vi med Katarina och Zoë och hjälpte till för att hämta snitslar och bollar, många bollar fanns där och hitta.

Så här fokuserad är Zoë i sin jakt på leksaker i skogen.

Yes!! En boll till!!

Men måste du fota mig hela tiden ser det ut som Neo tänker….

Idag var det dags för vår standardiserade lördagsstadspromenad i Landskrona, en underbar dag, blåste lite men det gjorde inget, solen sken ju 🙂

Gott vatten i vallgraven???

Som vanligt hittade jag lite fina blommor att fotografera vid koloniområdet Citadellet som för övrigt är Sveriges äldsta koloniområde.

Gina, Tim, Neo och Vilja, bara Max som fattades, han lanar som vanligt.

Här sitter 3 av mina favoriter och väntar på en mumsig kebab.

7 Responses to “Spår i Saxtorpsskogen, Landskronakarneval och liten smak av sommaren”

 1. Susanne skriver:

  Hallå,
  Som vanligt härligt att se och härligt att höra. Vilket spårgäng ni är där nere 🙂
  kram SusElla

 2. Susanne skriver:

  Zoë?? Fick inte Vilja följa med? 😉
  Det är snart möte i ordmärkarföreningen. Du eller jag som ordförande ;)?

 3. Visst är det kul i spårskogen och dom är ju så duktiga våra krulltottar.
  Bilden på Neo är jättefin och blommorna vackra.
  Petra

  • Björn skriver:

   Jo, det är det verkligen, speciellt med ett så trevligt litet spårgäng som vi har här nere, tyvärr skall jag till Irland denna veckan så jag kan inte vara med och spåra, kanske blir lite tid över till helgen 🙂

 4. VERKLIGEN EN UNDERBAR BILD PÅ NEO! Varje gång jag läser om er träning och era träffar blir jag avundsjuk. Det är så sällan jag vi kan träna tillsammans med andra perros, tyvärr.

  • Björn skriver:

   Hej Margareta jag förstår att du saknar att träna med andra perros men vad jag kan se på din blogg så tränar ni ju MASSOR iallafall 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *