Home » Äntligen…

Äntligen…

Vår i skåne och en uppdatering av bloggen Smile

IMG_1646

Tryck på läs mer för att läsa mer.

 

Den 12/2

IMG_1080

Vi har varit på ett par spårkurser med varierat resultat, den första efter Rättvik bjöd iallafall på några fina fotoögonblick som denna på månen.

IMG_1123

och denna på en överlycklig Neo på den efterföljande promenaden.

IMG_1168

Den lilla charmören Kajsa som alltid följer med och övervakar, om någon inte följer reglerna säger Kajsa till.

Den 13/2

Var vi i ett kallt ridhus utanför Helsingborg för att tränna lite inför utställningen i Malmö och samtidigt träna lite lydnad, efter ett tag gick jag, Neo, Katarina och Zoë ut för att kasta lite boll.

IMG_1207

Vilddjur på språng.

IMG_1223

och på väg tillbaks, som vanligt är det Zoë som har med sig leksaken och Neo tittar på.

19/2

Katarina kom förbi för att lämna Zoë några dagar då Katarina skulle jobba i Stockholm, vi passade på att ta en långpromenad runt sjöarna och försökte oss på några fina syskonbilder.

IMG_1347

Var är godiset?

IMG_1359

Till slut blev det så här fint.

IMG_1477

Zoë hittade vad hon tyckte var en lagom pinne, Neo lät henne ha den…

20/2 En förhållandevis lugn dag, Tim fick tag på kameran och tog denna underbara bild.

IMG_1506

En glad en.

IMG_1512

Jag provade på lite nattfotografering utanför huset.

IMG_1519

Fin fullmåne men det är förmycket skog runt vårt hus så jag kunde inte få en ren bild, därför gick det inte att ta bilden med rätt slutartid men det kommer.

6/3 idag var vi först i Käglinge rekreationsområde utanför Malmö på Perropromenad, det var jättemånga som hade slutit upp i det fina vädret, tyvärr hade vi lite bråttom då vi skulle vidare till första viltspårskurstillfället men några bilder blev det.

IMG_1635

IMG_1583

Bella vaktar sin gummianka, nåde den som kom i närheten.

Från Käglinge bar det av till Skurup för viltspår, vi delade upp oss i grupper och lade korta raka spår på ca 100m för att träningsledaren skulle få en känsla för var vi var i spårandet och hur vi samarbetade med våra hundar

IMG_1668

Katarina och Zoë förbereder inför sitt spår, Zoë gick bra men lite tappade spåret ibland, Katarina var mycket lugn och visade tillbaks henne på spåret och dom fick beröm för sättet Zoë rörde sig i spåret.

IMG_1664

Vi går kursen i Svenska Labradorklubbens regi så Neo och Zoë var lite annorlunda bland alla brukshundar och jag och Katarina var lite annorlunda bland alla bruksmänniskor Smile

IMG_1701

Neo var i sitt esse och gick helt perfekt i spåret när vi kom fram till klöven frågade Annika hur jag tyckte att det hade gått och jag tyckte att det kändes bra så det sa jag, –Jag skriver svart = super så kommer jag ihåg det till nästa gång svarade Annika.

5 Responses to “Äntligen…”

 1. Susanne skriver:

  UNDERBART med lite uppdatering – LJUVLIGA bilder!
  /S

 2. Björn skriver:

  Hmm, jag testade Microsoft Writer för att kunna uppdatera bloggen lokalt och sedan ladda upp allt, det såg bra ut hemifrån men nu när jag sitter vid en annan dator och tittar på det så ser det ju hemskt ut 🙁 Jag åtgärdar när jag kommer hem.

 3. Helene skriver:

  Vilka härliga bilder du tar både på hundarna och naturen!
  Så kul att det gick bra på viltspåret!
  Helene Ceasar & Cocos

 4. Som vanligt underbara bilder. En njutning att se både hundar och natur. Vintergäcken är som solar på marken. Njuter av dom här hemma också-
  Margareta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *