Home » Ängadal!

Ängadal!

I Lördags hjälpte jag, Gina och Neo (kanske inte så mycket men han höll Zoë sällskap) Katarina med flytten från verkligheten till sagan, hon har numera bosatt sig i en gård som heter Ängadal och ligger i utkanten av Tollarp, här kommer lite bilder från en underbar promenad vi tog.

2 Responses to “Ängadal!”

 1. Malin skriver:

  Hejsan Björn, först hittade jag Katarinas blogg och nu din. Ett stort tack för att du tog dig tid att visa upp fina NEO ;O), nu har vi vår valp beställd :O)! Vad kul att du tar så fina bilder och att du har det intresset också. Vår busvalp hänger gärna med på promenixer och dopp med er båda ibland, hade varit jättekul :O)!
  Mvh Malin

 2. Björn skriver:

  Hej Malin
  Jag hörde att ni hade beställt, nu är det dags för den lååååånga väntan 🙂

  Jag ser fram emot att promenera med er.

  Glöm inte bort Svenska Perro de Agua Espanol klubben på Facebook.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *