Home » Tim 18 och första försöket med uppletande.

Tim 18 och första försöket med uppletande.

Den 8/2 fyllde min äldsta son Tim 18år, går inte att förstå att han redan är ”vuxen”, som min mamma sa när jag pratade med henne: ”tänk att han är 18, då kan jag ju snart bli gammelfarmor… Jag är ju ingen gammelfarmor..”

Tim och hans bästa kompisar

Neo och Zoë, överlyckliga för att kunna springa fritt tillsammans igen.

Katarina håller hundarna upptagna när jag lägger ut saker inför uppletandet.

Kamp mellan Zoë och Neo var det som behövdes för att Neo skulle förstå vad vi ville att han skulle göra. Uppletande är en perfekt sysselsättning som är lätt att göra när man är ute på en prommenad själv då man inte behöver vänta på att spåret skall ligga till sig.

2 Responses to “Tim 18 och första försöket med uppletande.”

  1. Ursäkta en ordpolis. Men första försöket på inkallning. Det har jag för mig att det satt som en smäck på Neo sista perropromenaden… Visst var det uppletande vi höll på med?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *