Home » Spår och valpar

Spår och valpar

Det har varit en väldigt hundintensiv helg med hemsidesskapande, bloggskrivande, bolljagning, badning, spårning, kort visit på perropromenaden på Järavallen och valpbesök hos Kennel Aberlours, jag har en väldigt trött Neo här hemma, han har inte varit så här trött på väldigt länge.

Lite bilder från spår och valpar kommer här:

Jag la ett spår till Zoë och Katarina la ett spår till Neo, Neos spår var ganska långt, ca 700m men han gick det väldigt bra, det var lite kämpigt till första vinkeln då Katarina hade lagt spåret längs en ganska väl trafikerad stig, när vi vek av från stigen gick det som på räls.

En bit in i spåret korsades vår väg av en stig med en dam som var ute och gick med en vit herdehund (tror jag att det var) Neo stannade till, väntade, när damen och hunden gått förbi, tittade han bak på mig som om han frågade om han fick fortsätta sitt spår, sedan korsade han stigen som om den inte var där och fortsatte spåra.

Katarina och Zoë på väg för att gå sitt spår, Zoës spår var inte lika långt men med ganska svåra vinklar, det är underbart att se hur olika våra hundar agerar i spåret, Neo går på, stakar sig lite på någon vinkel men annars går det rakt och i en bra takt. Zoë är väldigt nogran och cirklar ofta men hon missar inga vinklar, plockar glatt upp apporterna och springer tillbaks till matte med dom.

Jag tror att linan har snurrats runt varenda träd, stubbe och stock som fanns i närheten av Zoës spår 🙂

Efter lite med hemsideskodande åkte vi hem till familjen Hall i Helsingborg för att gosa med och fota lite valpar.

Detta är lilla My love som antagligen skall flytta hem till oss om några veckor.

Här nedan kommer alla 6 valparna.

Det var allt för ikväll, vi får se när nästa uppdatering kommer…

 

2 Responses to “Spår och valpar”

  1. Anna & Buster skriver:

    Vad mysigt med en hund till! Gillar Neo valpar? Buster betraktar dem med stor misstänksamhet och tycker mest de är otäcka… 🙂

  2. Björn skriver:

    Neo är inte alls förtjust men när vi hade Enzo hemma tog det inte många minuter innan dom var bästa vänner så jag tror att det kommer att gå bra.
    Det är värst när dom är många och kommer springande mot honom 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *