Home » Påskhelg

Påskhelg

Nu var påskhelgen över, för mig känns det inte så jobbigt då jag har två veckor kvar av min semester 🙂 Påskafton var vi hemma i lugn och ro och passade på att ta med Neo på en långpromenad så han fick lite respit från odågan Vilja. Det går bättre och bättre här hemma, nu leker dom mycket tillsammans, Neo tycker att det är lite jobbigt att aldrig kunna komma ifrån och få lugn och ro. På Påskdagen kom familjen Bom/Fritz på besök, dom hade med sig Marley till Neos stora glädje.

2 Responses to “Påskhelg”

  1. Så snygg sida Björn! Och så klart har du fixat ÄNNU större bilder än vad jag kan göra. Det är verkligen roligt med stora vackra bilder. Vem är den söta lilla tösen?
    Margareta

  2. Björn skriver:

    Tackar, jag blev mycket nöjd med den själv. Den söta lilla tösen är Franca Bom/Fritz några goda vänners dotter.

    //Björn B

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *